Followers

Monday, June 6, 2011

(JJCM) AROMA IKAN BAKAR JERAM

Hari tu masa saya Posted one entry regarding Muara Ikan Bakar, my blogger collegue suggested why don't we try AROMA IKAN BAKAR which is located at Jeram Kuala Selangor. He.He.. Betul tak Lin??? Maka hasil kunjungan kakak saya , saya n sefamily pun bertolak after Maghrib utk kesana..Adoooiiii jauhnyerrr.. Lapau giler perut tuh...So layan lah yer gambar-gambar kat bawah ni..



Luqman dan anak-anak kakak saya, yg berbaju putih tu My sister's hubby


Inilah Wajah kesayangan antara kakak saya.. Kerja sebagai salah seorang Ketua Jururawat (SISTER) di salah sebuah hospital besar di Utara Tanah Air.Seorang yang amat memahami, penyayang walaupun agak garang, amat cintakkkkkaaaaan barang kemas...pemurah dan suka mengemas yang tahap maksima.






MENU YANG DIORDER
a)Siakap Stim
b)Kerapu Tiga Rasa
c)Sotong Goreng Tepung
d)Udang Goreng Tepung
e)Kailan Ikan MAsin
f)Ikan Pari Bakar
c)Tomyam Campur
Air Tembikai N Sirap..

Komen Berkenaan Masakan... Tomyam tak macam Tomyam..Ikan Kerapu terlalu simple..Masakan MUARA IKAN BAKAR lagi UmmmmpppHHHhhh!!!. Harga..Lebih Mahal pada Muara Ikan Bakar..coz kat Muara kitorang ambik 3 ekor ikan, tambah Ketam lagi... Perbezaan Harga sedikit jer...Sesiapa yg nak cuba boleh dialu-alukan (Promote free)..SILALAH KUNJUNG YERRRRR!!!

7 comments:

fyna said...

huhu..sedapnye..
:)

eclipsesweet said...

wahh... best er..... terliuq sekejap.. haha..

lizz said...

siakap stim dah lama tak makan huhu..hujung minggu nilah nak makan...

Alin Marlini said...

hahahaha..pegi jua akhirnya..tapi yg akak pegi ni tepi laut ker? apsal cam lain mcm jek tempat dia..ke dah berubah...

Pustaka NurIman said...

lokasi2??

linie said...

rase ye nie bukan aroma ikan bakar .. nie medan ikan bakar

abah khalisha said...

Leh bgtau kat mana alamat restoran ni?mcm menarik je...bg land mark sikit..ada masa leh try ke sana

Monday, June 6, 2011

(JJCM) AROMA IKAN BAKAR JERAM

Hari tu masa saya Posted one entry regarding Muara Ikan Bakar, my blogger collegue suggested why don't we try AROMA IKAN BAKAR which is located at Jeram Kuala Selangor. He.He.. Betul tak Lin??? Maka hasil kunjungan kakak saya , saya n sefamily pun bertolak after Maghrib utk kesana..Adoooiiii jauhnyerrr.. Lapau giler perut tuh...So layan lah yer gambar-gambar kat bawah ni..



Luqman dan anak-anak kakak saya, yg berbaju putih tu My sister's hubby


Inilah Wajah kesayangan antara kakak saya.. Kerja sebagai salah seorang Ketua Jururawat (SISTER) di salah sebuah hospital besar di Utara Tanah Air.Seorang yang amat memahami, penyayang walaupun agak garang, amat cintakkkkkaaaaan barang kemas...pemurah dan suka mengemas yang tahap maksima.






MENU YANG DIORDER
a)Siakap Stim
b)Kerapu Tiga Rasa
c)Sotong Goreng Tepung
d)Udang Goreng Tepung
e)Kailan Ikan MAsin
f)Ikan Pari Bakar
c)Tomyam Campur
Air Tembikai N Sirap..

Komen Berkenaan Masakan... Tomyam tak macam Tomyam..Ikan Kerapu terlalu simple..Masakan MUARA IKAN BAKAR lagi UmmmmpppHHHhhh!!!. Harga..Lebih Mahal pada Muara Ikan Bakar..coz kat Muara kitorang ambik 3 ekor ikan, tambah Ketam lagi... Perbezaan Harga sedikit jer...Sesiapa yg nak cuba boleh dialu-alukan (Promote free)..SILALAH KUNJUNG YERRRRR!!!

7 comments:

fyna said...

huhu..sedapnye..
:)

eclipsesweet said...

wahh... best er..... terliuq sekejap.. haha..

lizz said...

siakap stim dah lama tak makan huhu..hujung minggu nilah nak makan...

Alin Marlini said...

hahahaha..pegi jua akhirnya..tapi yg akak pegi ni tepi laut ker? apsal cam lain mcm jek tempat dia..ke dah berubah...

Pustaka NurIman said...

lokasi2??

linie said...

rase ye nie bukan aroma ikan bakar .. nie medan ikan bakar

abah khalisha said...

Leh bgtau kat mana alamat restoran ni?mcm menarik je...bg land mark sikit..ada masa leh try ke sana

Post a Comment

Daisypath

Daisypath Anniversary tickers
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wall

Shout

 
Blog Template by suckmylolly.com : Header Image by Roctopus